Rifleman

Moderator: castor

Re: Rifleman

Postprzez andrew 9 mar 2010, o 16:43

Mule były bardzo popularne w 173. Tam gdzie używali Mule'a to nie brali już do carga Alice czy plecaka Alice 90l. Słowem Mule'a stosowali jako odpowiednik molle'owskiego 3 day patrol pack'a.

Osobiście nie wiem czemu np. na zdjęciach nie ma konfiguracji IBA+ plecak Alice 90l. Wszędzie gdzie jest IBA widać jak już to tylko Mule. Zaś tam gdzie jest plecak Alice 90l nie ma IBA... Zastanawiam się nad tym już od dłuższego czasu.
,,This generation got no destination to hold...''
andrew

Postprzez figo79 10 mar 2010, o 20:37

generalnie doszli pewnie do słusznego wniosku że z Alicją nie da się chodzić w trasę... niektórzy z nas też się już o tym przekonali :P hehe to się nie nadaje do niczego:D Mule jest wygodniejszy pewnie a po skoku już nie mieli pewnie potrzby śmigania ze wszystkimi gratami więc woleli mniejsze do których wlazł np camel jakaś mre i parę batoników...
Gdzie się podziały podziały klasowe, Maurice?
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
Jestem kobitką... nie do końca, to ja Król Julian. Gadać, kto odczuwał do mnie pociąg.
figo79
KRÓL JULIAN
KRÓL JULIAN

Postprzez andrew 12 mar 2010, o 00:07

Może nie tyle co jest to kiepski sprzęt ile plecak Alice 90l kiepsko leży na IBA. Samego Alice'a nosili z plecakiem 90l z tego co widziałem na zdjęciach i to bardzo często. Co do reszty to też tak uważam ;)
,,This generation got no destination to hold...''
andrew

Poprzednia strona

Powrót do Sprzęt i Wyposażenie